App Store Google Play Facebook
600 976 253 / 930 047 036
USO DE LOS VESTUARIOS
24/02/2021

Querid@s Amig@s,

Ante cierta polémica por el uso de los vestuarios, os copiamos y pegamos en este comunicado la normativa de obligado cumplimiento decretada por el PROCICAT (Protecciò Civil de la Generalitat de Catalunya)

" Poden obrir les insta.lacions esportives:

  • Les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, amb un aforament màxim del 50% i control d’accés. Les activitats esportives a l’aire lliure poden ser amb un màxim de 6 persones. 
  • Les instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats, amb un aforament del 30%, limitació de 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals.

Aquestes limitacions no afecten les activitats esportives federades i escolars, que s'han de realitzar amb subjecció al corresponent pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT. Els vestidors han de romandre tancats, excepte per a les persones usuàries del servei de piscina, si n’hi ha, i per a practicants d’altres activitats aquàtiques.

No es troben afectats per aquestes limitacions els centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional."

Por tanto y para dejar zanjada la polémica, evitar posibles sancciones y sobretodo para contribuir a proteger la salud de todos, os confirmamos que los vestuarios de nuestra instalación seguirán cerrados mientras dure la mancionada normativa.

Muchas gracias

Jugamos a pádel?

 

REDINDOOR, S.L

« Volver